Сім пасажирів "Богдана", що влетів у тролейбус, досі у лікарні



Фото з сайту Магнолія-ТВ

Сім чоловік, що їхали в мікроавтобусі "Богдан", що влетів у тролейбус у вівторок на проспекті Ватутіна, дотепер перебувають у лікарні.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

Те, що під час аварії ніхто не загинув, рятувальники називають чудом. Вранці вівторка під час зіткнення з тролейбусом ліву сторону маршрутки від сильного удару рознесло вщент.

Салон рейсового мікроавтобуса №180 за секунду перетворився в купу брухту, де серед уламків сидінь і розбитого скла лежали люди.

За попередніми даними, водій маршрутного таксі, водійський стаж якого 8 років, не дотримався безпечної дистанції під час руху, через що і сталася аварія, - розповіли "Комсомолці" у столичній прес-службі ДАІ Києва.

"Я їхала на другому сидінні праворуч від водія, - говорить 29-літня Юлія. - Він висадив пасажира, після цього і став набирати швидкість. Попереду показався тролейбус. Його було погано видно у темряві - його задні фари не горіли".

Фото з сайту Магнолія-ТВ  

"Я думала, що наш водій його об'їде, але він мчав уперед... Усе відбулося миттєво: сильний удар, дзенькіт скла і скрежет. Мене кинуло на поручень біля водія. А потім я почула плач пасажирів і лемент водія - бідолаху затисло панеллю. Утішає одне: що в маршрутці не було дітей!", - відзначила постраждала.

Юлія пам'ятає, як їй допоміг вибратися якийсь чоловік, потім її оглянули медики. У жінки перелом трьох ребер і забите місце легені. 

З Юлією в палаті лежить її мама Лідія Михайлівна. Вони разом сіли в злощасну маршрутку. На сусідніх ліжках - ще дві пасажирки "Богдана".

Власник маршрутки до потерпілих не приходив. Збиток їм ніхто не відшкодує, а гроші на лікування людям потрібні чималі.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ