У центрі столиці знайшли обезголовлений труп


У понеділок, 13 грудня, недалеко від проспекту Перемоги виявлено спотворене тіло чоловіка (труп був без голови, рук і ніг).

На страшну знахідку натрапила двірник, яка проводила прибирання території поруч з будинком у Тбіліському провулку, 3А, що в районі Київського зоопарку.

У прес-службі Шевченківського району повідомили, що тіло було замотане в поліетиленовий пакет і належало чоловікові, вік якого уточнити поки що не вдалося, так як біля трупа не було ніяких документів.

Як повідомив порталу «Київ.Коментарі» прес-секретар столичного УМВС Володимир Поліщук, за даним фактом порушено кримінальну справу. Також назначено ряд експертиз.

Зараз проводяться оператинві дії щодо пошуку інших частин тіла - рук, ніг та голови чоловіка. Також правоохоронці намагються встановити мотив злочину.

"Порівнювати цей випадок з подібним, який стався два роки тому на початку січня ( тоді за кінотеатром ім. Довженка  знайшли обезголовлений труп з однією рукою) і про яких написали деякі ЗМІ, зараз поки що немає сенсу. Адже поки що не встановлено ні особистість загиблого, ані мотив злочину", - зазначив Поліщук.    

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ