Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4d01dca7d4249/
Українська правда
Київ

Попов розкритикував роботу "Житнього ринку"

10.12.2010  08:54

Стан комунального підприємства "Житній ринок" не витримує жодної критики.

Про це заявив Олександр Попов під час зустрічі з представниками малого та середнього бізнесу, які працюють на цьому ринку, повідомляє прес-служба КМДА.

За його словами, за перше півріччя 2010 року фінансові показники КП "Житній ринок" значно погіршились, зокрема: доходи зменшились на 16%, товарообіг - на 27%, ринковий збір - на 11%.

Відповідно, бюджет Києва у першому півріччі 2010 року отримав надходження лише у розмірі 37 тисяч гривень, що на 82% менше, ніж у відповідний період 2009 року.

Що стосується торгівельної надбавки, то у період із 2007 року вона збільшилась майже вдвічі (з 17% до 32%), що, у свою чергу, призвело до значного зростання цін, наголосив Попов.

"Ми маємо досконало розібратися у ситуації, яка склалась, та навести порядок на комунальному підприємстві. Я хочу отримати об‘єктивну картину", - наголосив Попов на зустрічі.

Голова КМДА також закликав підприємців до діалогу та запропонував у найближчі дні провести спільну нараду.

"Ми маємо спільними зусиллями виробити план дій щодо розвитку Житнього ринку. Вже є певні напрацювання з цього питання, які вважаємо за потрібне обговорити з вами. Кияни мають отримати можливість купувати якісні продукти за доступними цінам", - зазначив Попов.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.