В Українському домі пройде виставка-ярмарок та фестиваль hand-made ялинок


З 10 грудня по 12 січня в "Українському домі", що на вулиці Хрещатик, 2, проходитиме новорічно-різдвяна виставка-ярмарок та фестиваль дизайнерських HAND-MADE ялинок.

За інформацією організаторів, відвідувачі знайдуть на виставці все, що потрібно для підготовки до зустрічі Нового року - як новорічну атрибутику, так і подарунки на будь-який смак.

Зокрема, увазі покупців представлять аксесуари, посуд, різні задумки оформлення новорічного інтер'єру, якісні карнавальні костюми, українські сувеніри, книги на новорічну тематику, а також музейні експонати ляльок.

На виставці будуть представлені прикрашені ялинки різних культур - скандинавська, американська, європейська, українська, російська та ін.

У рамках ярмарку 18 грудня о 16.00 відбудеться фестиваль по створенню декоративної новорічної ялинки "Hand Made", де всі охочі зможуть позмагатися у найкреативнішому створенні новорічної ялинки та отримати призи. Зокрема, переможець конкурсу виграє поїздку на флористичну виставку до Німецького міста Гессен, а 2-3 місце отримають цінні призи на суму 5 тисяч і 4 тисячі гривень.

Виставка працюватиме з 10.00 до 21.00. Вхід вільний.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ