Прогнавши з Майдану підприємців, мерія вирішила влаштувати гуляння



Фото photo.i.ua
Починаючи 3 грудня аж до Водохреща у Києві приходитиме низка масових загальноміських та загальнодержавних заходів з нагоди святкування Нового 2011 року та Різдва.

"У ці дні центр Києва - Хрещатик та Майдан Незалежності - повністю належатимуть дітям та їхнім батькам, киянам та гостям столиці", йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

У мерії наголошують, що майже щодня на головній площі столиці відбуватимуться святкові заходи, зокрема, Різдвяний ярмарок, урочисте запалення новорічної ялинки, різноманітні шоу та концерти, зустріч Нового року, святкування Різдва, Старого Нового року та інших заходів для дітей та дорослих.

Крім того, 3 грудня на Майдані незалежності відкрився каток.

"Також активно проходить святкове оформлення головної площі країни, прилеглих до неї вулиць та будинків, фахівці відновлюють пошкоджене гранітне покриття та тротуарну плитку, незабаром розпочнеться встановлення сцени тощо", йдеться в повідомленні прес-служби.

Як відомо, раніше голова КМДА Олександр Попов заявляв, що столична влада була змушена піти на демонтаж наметового містечка, щоб встигнути підготуватися до новорічних свят.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ