На Євро-2012 добиратимуться по Дніпру?


У рамках підготовки до Євро-2012 Міністерство транспорту розглядає ідею організації рейсів із європейськими вболівальниками та туристами до Києва по Дніпру.

Зокрема, планується, що суднам нададуть можливість довгострокового швартування біля спеціально обладнаних причалів у Києві та використовувати їх як готелі для пасажирів на час проведення Євро-2012.

Відповідна домовленість була досягнута 2 грудня  під час зустрічі фахівців Урморрічфлоту з експертом Німецького товариства технічного співробітництва Ульріхом Бекером, повідомляє прес-служба Мінтрансу.

Під час зустрічі німецький експерт висловив сподівання, що до транспортування по Дніпру туристів можна буде залучити не лише європейські судноплавні компанії, але і український пасажирський флот.

У свою чергу заступник голови Укрморрічфлоту Борис Козир наголосив, що європейцям нададуть всебічну підтримку у питаннях експлуатації причалів, пасажирських перевезень та безпеки судноплавства по внутрішніх водних шляхах.

Міністерство транспорту та зв'язку наразі працює над усуненням перешкод для заходу іноземних суден до головних водних магістралей країни - Дніпра та Дунаю.  

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ