Довгий побував на Сейшелах і одружився вдруге. ФОТО



Фото "Газети по-київськи"
Секретар Київради Олесь Довгий після одруження з дочкою депутата-регіоналки Катериною Горіною провів медовий місяць у Парижі та на Сейшелах.

На островах молодята одружилися вдруге, пише "Газета по-київськи".

"Для відпочинку ми вибрали два найромантичніших місця на землі - чарівний Париж і казкові Сейшельські острови. Два дні в місті всіх закоханих ми провели, подорожуючи по місцевих визначних пам'ятках, вивчаючи маленькі кафе і книжкові магазинчики. Олесь як щирий гурман не зміг устояти перед книгами про французьку кухню, водночас мене більше цікавили видання про інтер'єр. Будемо облаштовувати сімейне гніздечко", - сказала Горіна.

За її словами, Довгий пообіцяв, що щороку, у річницю весілля, вони на кілька днів повертатимуться у Францію.

На Сейшели сім'я Довгого прибула з купою друзів - уся компанія зайняла кілька номерів готелю. Там вони провели ще одну весільну церемонію.

Довгий одружився ще раз 

Олесь і Катя дали обітниці вірності просто на пляжі під аркою з білих квітів і пальмових листків.  

"Це дивне місце, ти ніби живеш на незаселеному острові. Можна цілий день гуляти по пляжу і не зустріти ні душі. У той же час усі твої бажання виконуються як за помахом чарівної палички", - сказала Катерина. 

Однак, особливе враження, відзначили молодята, на них справила місцева острівна кухня. Їм подавали екзотичні блюда - від рідкісних морепродуктів до салату з листя пальмового дерева.

"Щовечора Олесь продумував усе до дріб'язків. Він як диригент керував усім процесом: що приготувати, як і де накрити стіл. Ми вечеряли з запаленими смолоскипами на пляжі, відчуваючи, як об ноги б'ються хвилі, сиділи коло багаття біля бунгало, закутавшись в ковдру, готували на грилі рибу, яку піймав сам Олесь. Кожен вечір був особливим, повним романтики і незабутніх вражень", - сказала дружина Довгого.  

Під час медового місяця Довгий ловив рибу і смажив на багатті 
За словами секретаря Київради, відпочинок для нього не пройшов даремно.

"За два тижнів на острові я досконало опанував не тільки "мистецтво романтики", але і мистецтво риболовлі. Того, що я наловив, вистачало не тільки на всю нашу компанію, те, що залишалося, частенько з'являлося в меню готелю", - сказав Довгий.

Однак найбільше йому запам'ятався снорклінг (плавання з дихальною трубкою, маскою і ластами).

"Ми плавали з морськими черепахами, навколо були екзотичні риби, деякі просто величезного розміру, маленькі акули, скати", - сказав секретар Київради.

Там же, на островах Довгий і Горіна вирішили жити за певними правилами. Зокрема, пообіцяли, що сваритися будуть не довше 15 хвилин.

Фото TabloID

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ