Кличко вирішив заступитися за рупор Черновецького


Блок Віталія Кличка закликає столичну владу реформувати ТРК "Київ" та зробити усе можливе, аби телеканал не припинив свого існування.

Про це заявив лідер Блоку у Київраді Віталій Кличко, повідомляє прес-служба фракції.

"Нацрада з питань телебачення та радіомовлення відмовила ТРК "Київ" у продовженні строку дії ліцензії.  У грудні вже стануть відомі претенденти на частоти телеканалу. Існує велика загроза, що згодом ТРК "Київ" узагалі припинить своє існування. Тому столична влада має негайно відреагувати на цю ситуацію та не допустити зникнення телеканалу", -  сказав Кличко.

Він відзначив, що ТРК "Київ" не можна назвати зразком об'єктивної журналістики (канал фактично однобоко висвітлює думки команди Черновецького, став нецікавим), однак це не означає, що він не потрібен місту.

На думку Кличка, Києву потрібен канал, котрий виконуватиме не тільки розважальну функцію, але стане й дискусійним майданчиком для усіх мешканців міста, політиків, експертів, громадських активістів.

"Потрібно покінчити з трансляцією усіляких шахрайських вікторин та конкурсів, перестати показувати гадалок та магів. Влада зобов'язана сьогодні провести системний аудит телеканалу, визначити, на що витрачалися бюджетні кошти, та модернізувати ТРК "Київ", - додав лідер Блоку.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ