Прокуратура проводить перевірку столичних автошкіл



Фото www.autoyug.ru
Прокуратура Києва з 15 листопада розпочала перевірки навчально-виховних закладів з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв.

Наразі виявлено дві автошколи, які  працюють без дозвільних документів та не мають необхідної матеріальної бази, повідомляє прес-служба відомства.

Прокуратура має намір перевірити усі автошколи на наявність дозвільних документів на початок роботи, ліцензії тощо.

"Гострою єя проблема безпеки дорожнього руху. Рівень аварійності та кількість постраждалих в Україні значно перевищують відповідні показники більшості держав світу. Так, наприклад, у Швейцарії на 1 мільйон жителів кількість загиблих у дорожньо-транспортних пригодах становить 49 осіб, Німеччині - 62, в Україні - 164 особи", наголосили у відомстві.

Тільки за 10 місяців поточного року  на території Києва сталося 13 аварій з особливо тяжкими наслідками, в яких загинуло 14 та травмовано 61 особу. Зареєстровано 877 наїздів на пішоходів та 746  зіткнень транспортних засобів, в яких загинуло 124 та травмовано 1 тисячу 81 особу. 

Основною причиною великої кількості ДТП на території Києва прокуратура називає недостатню кваліфікацію водіїв, їх неналежний рівень знань правил дорожнього руху.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ