Попов влаштував показуху з прибиранням снігу


У понеділок до прибирання снігу на дорогах та вулицях міста залучено 300 одиниць снігоприбиральної техніки та 5 тисяч 750 працівників, повідомляє прес-служба мерії.

Так, за даними КМДА, дороги розчищають 159 машин КК "Київавтодор", 60 одиниць техніки КО "Київзеленбуд" та 81 машина комунальних підприємств управління житлового господарства.

За словами начальника Головного управління житлового господарства Володимира Стороженка, житлові організації міста "сьогодні достатньо забезпечені відповідною технікою та посипальними матеріалами для нормальної роботи взимку".

"Не повинно виникнути проблем і з прибиранням снігу у міжквартальних проїздах, адже частина їх тимчасово закріплена за комунальною корпорацією "Київавтодор", - сказав він.

Варто відзначити, що в понеділок зранку випало близько 1 сантиметра снігу, який розтає через плюсову температуру.

У мерії звертають увагу, що робота комунальних служб міста в осінньо-зимовий період особисто контролюється головою КМДА Олександром Поповим.

Як відомо, раніше у міській адміністрації заявляли, що каратимуть штрафами тих, хто погано прибиратиме вулиці від снігу. Згідно з законом, прибиранням територій займаються комунальні служби, а також балансоутримувачі територій (підприємства, організації).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ