Київрада вимагає звіту "Київенерго"



Фото
Київська міська рада спростовує заяву "Київенерго" про те, що вона вже декілька років ігнорує вирішення питань виділення землі під будівництво об'єктів енергозабезпечення.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київради.

За словами депутатів, лише за жовтень було виділено 10 ділянок землі.

Водночас у міськраді заявляють, що повернуться до розгляду справ "Київенерго" тільки після детального звіту керівництва компанії про її діяльність.

Таке рішення Київради пов'язане з великою кількістю звернень громадян. Претензії столичних мешканців стосувалися несвоєчасного початку опалювального сезону, низькою температурою в батареях та загалом низькою якістю послуг, яку надає "Київенерго" киянам.

Депутати зауважили, що лише протягом одного тижня кількість аварій на тепломережах може сягати більше двохсот. Кияни у таких будинках залишаються без опалення та гарячої води. А 80% поломок, що трапляються, стаються на тепломережі "Київенерго".

Київрада вимагала звіту енергокомпанії ще в жовтні, для розгляду питань, що стосуються "Київенерго" була створена Тимчасова слідча комісія.

"Однак хоча вже пройшло більше місяця, а керівництво "Київенерго" досі ігнорує прохання Київради і не приходить на пленарні засідання", йдеться в повідомленні.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ