Іподром розвалюється і втрачає коней



Фото Сегодня
Реконструкцію КП "Київський іподром", яку мали закінчити цієї осені, відклали ще на рік.

Нові керівники столиці заявляли про виділенні коштів на відновлення кінного комплексу, однак керівництво іподрому навіть нічого про це не чуло, пише "Сегодня".

Зокрема, заступник голови КМДА Руслан Крамаренко на кількох сесіях підряд заявляв про коректування бюджету на користь комплексу. Зокрема, виділялося 500 тисяч гривень на котельню.

Інший заступник голови КМДА Олександр Пузанов говорив, що нова влада дивом змогла врятувати іподром від продажу. Тоді ж говорили, що восени буде нове покриття на доріжках, повністю оновлена віп-зона, на яку виділяли гроші з бюджету.

Однак наразі будівля іподрому виглядає жахливо, відзначає видання. Дах протікає, вікна розбиті, трибуни обшарпані, бо давно не ремонтувалися, у стайнях гуляє протяг. Крім того,  на іподромі вдвічі зменшилася кількість коней через високі орендні ставки.

Директор іподрому Владислав Підопригора каже, що реконструкція очікується лише в наступному році, бо гроші, які виділили в поточному році, пішли на погашення боргів по зарплаті.

"Ми плануємо відремонтувати трибуни, побудувати критий манеж для верхової їзди, відремонтувати стайні й доріжки, відкрити на території ресторан", - розповів Підопригора.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ