Екс-голова Дніпровського району перед звільненням знищила школу?


Колишня голова Дніпровського  району Оксана Мисовська перед звільненням ліквідувала середню загальноосвітню школу № 204, що поблизу ринку "Юність".

Про це заявив депутат фракції "Республіка Київ" Олексій Давиденко.

За його словами, Мисовська видала розпорядження про реорганізацію середньої загальноосвітньої школи № 204 шляхом приєднання до навчально-виховного комплексу "Домінанта" з 1 січня 2011 року.

"Це означає, що посеред навчального року дітей зі звичайної школи без їхньої згоди переведуть до гімназії "Домінанта", навчання в якій коштує 900 гривень на місяць. Якщо ж батьки не зможуть платити такі кошти, їм доведеться терміново шукати нову школу. Ось такий "подарунок" зробила дітям на прощання колишня очільниця району", - сказав Давиденко, якого цитує прес-служба фракції.

Депутат підкреслив, що формальною причиною ліквідації школи і передачі її приміщення гімназії стало те, що нібито у НВК "Домінанта" навчається 900 дітей, тоді як навчальний заклад розрахований тільки на 800, а сусідня школа № 204 - недоукомплектована.

Однак, за словами Давиденка, це не відповідає дійсності, оскільки насправді у гімназії навчається 600 учнів.

Депутат наголосив, що фракція "Республіка Київ" має намір звернутися до Головного управління з питань освіти та науки та до прокуратури міста Києва з вимогою розібратися із фактами знищення школи.

 
Фото надані прес-службою фракції 
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ