У Києві почали будувати перший багаторівневий паркінг


Днями у столиці розпочалося спорудження багаторівневого паркінгу на перетині вулиці Святошинської та проспекту Перемоги.

Про це пише Кievpress.net.

Також п'ятирівневі паркінги з'являться в центрі Києва: біля станції метро "Лук'янівська" на вулиці Мануїльського, 25, у районі станції метро "Площа Льва Толстого" на вулиці Пушкінській, 34б і Терещенківській, 13, та поблизу кінотеатру "Дружба" - на вулиці Хрещатик, 25.

Паркінги побудують і в спальних районах столиці. Зокрема, на Броварському проспекті, біля станції метро "Лісова", на проспекті Палладіна, 23, на проспекті Глушкова, 31-59, на проспекті Героїв Сталінграда, 37, і на вулиці Прирічній, неподалік станції метро "Мінська", на проспекті Перемоги - у районі станції метро "Берестейська" та біля станції метро "Нивки".

За словами заступник голови КМДА Анатолія Голубченка, такі паркувальні споруди передбачені для обмеження в'їзду автотранспорту до великих міст.

"Водії дістають можливість залишити свою автівку в місці, що охороняється, на будь-який термін і пересуватися містом швидко, не гаючи часу в заторах, скориставшись метро та іншими видами муніципального транспорту", - зазначив він.

За словами чиновника, КМДА оформляє 15 невеликих земельних ділянок для спорудження 12 паркінгів на чотири тисячі машин.

Згодом планується залучити до будівництва інвесторів, але за умови, що паркінги мають бути готові вже до літа 2012 року, а вартість паркомісць бути помірною.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ