Черновецький прикидався дурником, щоб його не посадили



Фото "Радіо "Свобода"
Мер Києва Леонід Черновецький наперед подбав про те, щоб його не змогли притягти до відповідальності.

Про це в інтерв'ю Gazeta.ua заявив  народний депутат від БЮТ Володимир Бондаренко.

"На перший погляд, Черновецький поводився на цій посаді досить дивно - пісні співав, книжки видавав, говорив якісь неадекватні речі. Насправді в такий спосіб створював собі захист. Він працював у прокуратурі, дуже добре знає закони. І взагалі, думаю, людина повністю адекватна. Але будь-яка психіатрична експертиза може тепер довести його неосудність", - сказав нардеп.

Він додав, що у випадку порушення справи проти мера, експертиза доведе, що всі його попередні дії не матимуть правових наслідків.

"За весь час при владі не підписав "живою" ручкою жодного документа. Всі підписи стоять або з факсиміле, або через трафарет. Тобто, що стосується документів, він теж чистий. Створив собі спокійне майбутнє", - сказав Бондаренко.

Водночас він додав, що сьогодні Черновецького ніхто не зачепить, бо це неодмінно призведе до виборів. А вони зараз не вигідні Партії регіонів.

"Черновецького можна було би за 15 секунд посадити. Будь-який слідчий прокуратури міг би порушити проти нього кримінальну справу. Але Черновецького ніхто не зачепить пальцем, із нього порошинки здуватимуть. Бо усунення призведе до необхідності призначити вибори в Києві. А "регіонали" ніколи тут перемоги не здобудуть. Усі це знають", - сказав Бондаренко.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ