Блок Кличка: Довгий хоче прибрати до рук комунальне майно?



Фото з сайту Олеся Довгого
Президія Київради, за наполяганням Олеся Довгого, відмовилася розглядати проект рішення про виключення з Програми приватизації 18 товариств, акції яких частково належать місту.

Про це заявила заступник голови фракції Блоку Кличка Наталія Новак, повідомляє прес-служба Блоку.

"Як бачимо, справа Черновецького живе і процвітає. Керівництво КМДА заявляє про необхідність повернення до комунальної власності незаконно розданого майна, але промерська більшість Київради робить усе, аби якомога більше підприємств перейшли до приватних рук", -  сказала депутат.

За її словами, виключити з Програми приватизації планували такі товариства, як "Київміськбуд",  "Київводокналал", "Київгаз", "Хліб Києва", "Київпроект", "Київхімволокно", "Київський завод "Електротранспорту", "Метровагонсервіс", "Редакція газети "Столиця", університет розвитку людини "Україна" та інші.

"Однак Олесь Довгий за підтримки депутатів з фракції Блоку Черновецького  відмовився розглядати відповідний проект рішення", - сказала Новак.

Вона додала також, що комісія з питань власності двічі відхиляла пропозицію бюджетної комісії передати даний проект рішення на її розгляд.

"Обидві комісії очолюють представники промерської більшості, тому все це - звичайна гра на публіку. Такі питання уже не вперше знімаються під надуманими приводами - дехто не полишає надії наостанок приватизувати ласі шматки столичного майна", - додала Новак.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ