Попова вітали квітами, картиною та рожевим кроликом



Голова КМДА Олександр Попов вирішив відпочити у свій день народження, взявши відпустку на один день.

"Я завжди у свій день народження намагаюся виїхати кудись із родиною, друзями. Ресторани я не люблю", - сказав він у коментарі "Сегодня".

Щоправда, оскільки ювілей Попова збігся з днем народження митрополита Володимира, то голова КМДА вирішив побувати на службі.

Із самого ранку Попова особисто привітав президент Віктор Янукович і вручив букет квітів, відзначає видання. А мер Леонід Черновецький лише зателефонував голові міськадміністрації.

Заступники Попова подарували начальнику картину київського художника Куриненка з видом старого Києва (середня ціна робіт художника тисяча доларів).

"Сподіваємося, що йому сподобається", - сказав заступник голови адміністрації Олександр Пузанов.

Привітав Попова по телефону і його друг - губернатор львівської області Василь Горбаль.

Зателефонувала сину Попову й мама Анна Харитонівна, яка мешкає в Комсомольську.

"Я подзвонила сину, бо приїхати до нього в гості не можу - нога болить. А він через роботу теж не може", - сказала жінка.

Вона додала, що чекає сина в гості за тиждень-два, бо не бачилися з вересня.

"Нічого не даруватиму, у нас не прийнято. Як приїде, приготую йому солодкий стіл - зроблю торт з пісочного тіста з медом, заварні тістечка і цукерки його улюблені - пташине молоко. Саша ж бо дуже любить солодощі", - розповіла Анна Попова.

Однак, за інформацією "Комсомольської правди" мама приготувала Попову у подарунок ікону благовірного князя Олександра Невського. Молодший брат голови КМДА Сергій також подарує ікону - Ангела Хранителя.

Не обділила увагою поважного мешканця і консьєрж будинку, де живе голова адміністрації.

"Я зранку Олександра Павловича спеціально дочекалася, щоб поздоровити. Ви просто собі не уятавляєте, який він був зворушений і одночасно здивований, коли я йому подарувала букет троянд і м'яку іграшку - рожевого пухнатого симпатичного кролика", - сказала консьєрж і відповідальна за будинок Юлія Коваленко.

Вона додала, що вдома в Попова організували справжню гулянку. Охоронці всю неділю завозили у квартиру величезні пакети із продуктами (ковбаси, ікра, м'ясо) і пляшками (віски, шампанське), а дружина навіть не виходила - готувала святкову вечерю.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ