Янукович з самого ранку привітав Попова з ювілеєм


Президент Віктор Янукович привітав голову Київської міської державної адміністрації Олександра Попова з 50-річчям, яке той святкує 22 листопада.

Текст відповідного привітання з'явився на сайті глави держави ще о 9.13.

"Шановний Олександре Павловичу! Сердечно вітаю вас із 50-річчям від дня народження. У день ювілею бажаю вам міцного здоров'я, благополуччя й добробуту, щоб творча енергія та відданість справі і надалі плідно слугували нашій країні", йдеться у привітанні.

Президент назвав трудовий шлях Попова "взірцем працездатності та сумління, які у поєднанні з особистими якостями керівника і організатора, високим фаховим рівнем забезпечили повагу колег та однодумців".

"Упевнений, що ви гідно виконуватимете свій професійний і громадянський обов'язок, успішно вирішуючи актуальні проблеми соціально-економічного розвитку столиці нашої держави, глибоко розуміючи інтереси і потреби київської громади", йдеться в привітанні.

Янукович побажав новому голові КМДА, щоб "тепло та родинний затишок надійно захищали його від життєвих негараздів", а майбутнє було наповнене "корисними справами і земними радощами років".

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ