За рік у Києві відкриють 8 готелів для гостей Євро-2012



Фото Ліги
У столиці до кінця 2011 року планують ввести в експлуатацію 8 готелів з загальною кількістю номерів близько 1,5 тисячі для розміщення цільових груп УЄФА.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

До цільових груп УЄФА відносяться команди УЄФА та їх обслуговуючий персонал, судді, офіційні спонсори УЄФА, офіційні засоби масової інформації, а також "сім'я" УЄФА.

На сьогодні для цільових груп УЄФА, зарезервовано понад 6 тисяч 200 номерів при загальній потребі 7 тисяч 300 номерів, наголосили в мерії.

Крім того, наразі продовжується процес резервування номерного фонду у готелях міста та передмістя та відпрацьовується питання організації процесу розміщення вболівальників у Києві.

Гостям міста запропонують систему "ON-Line бронювання" місць розміщення різної цінової категорії: у готелях, апартаментах, фан-кемпінгах, гуртожитках, санаторіях, приватних садибах, базах відпочинку тощо.

Крім того, для знайомства з містом гостям підготують карти-путівники, буклети, каталоги та інші інформаційні матеріали найпоширенішими європейськими мовами, які роздаватимуть безкоштовно.

Офіційною агенцією з розміщення цільових груп УЄФА визначено туристичну компанію TUI travel pls.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ