Кличко теж хоче вибори мера Києва


Після звільнення Леоніда Черновецького з посади голови КМДА Верховна Рада має терміново прийняти рішення щодо дострокових виборів мера столиці та Київради.

"Це єдиний шлях вирішити питання легітимності київської влади та подолати правову колізію, що склалася в Києві", - сказав лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, якого цитує прес-служба.

"Черновецький повністю себе дискредитував і є, по суті, політичним банкрутом. Тому його звільнення з посади голови КМДА виглядає цілком логічним. Однак Черновецький досі залишається мером Києва. Це абсурд", - сказав лідер однойменної фракції в Київраді.

Політик переконаний, що Черновецький не може професійно керувати містом, тому єдиним виходом із цієї ситуації мають стати перевибори мера та депутатів Київради.

"Після чого новообраний мер займе посаду глави КМДА. Інакше ми не зможемо говорити про легітимність влади у Києві", - додав Кличко.

Як відомо, раніше "БЮТ-Батьківщина" заявила, що виступає за дострокові вибори київського міського голови та депутатів Київради.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ