СБУ взялося за "мільйонерів" Сандея Аделаджі


СБУ  почало перевірку "Клуба тисячі мільйонерів" , пов'язаного з "Посольством божим" Сандея Аделаджі.

Про це повідомив "Сегодня" Іван Боднарук, адвокат потерпілих від афери "Кінгз Кепітал".

Приводом для перевірки стало звернення громадян, які заявили, що керівництво клубу (який за документами є громадською організацією) вимагало в парафіян гроші на земельні і будівельні проекти.

Крім того, як з'ясували співробітники СБУ, президент "Клубу тисячі мільйонерів" насправді є громадянином Росії, що знаходиться в міжнародному розшуку за економічні злочини, вчинені в Росії.

"Зараз СБУ встановлює його справжнє прізвище", - розповів Боднарук.

Неофіційно в СБУ це підтвердили, але адвокат Сандея Аделаджі Андрій Федур стверджує, що ніякої перевірки СБУ немає.

Як відомо, нещодавно видання писало, що Аделаджа зник.

Крім того, одержала продовження історія з директором НП "Грант" Іриною Данильченко, яка була випущена з-під варти 2 місяці тому на підписку про невиїзд.

"Грант" - фірма, причетна до афери "Кінгз Кепітал".

За словами колишнього водія Данильченка Геннадія Кучеревського, 11 листопада о 2 годині ночі директор "Гранта" разом зі своїм чоловіком, громадянином Єгипта, намагалася викрасти автомобіль "Деу-Ланос", що раніше належав Данильченко, але був арештований за рішенням суду.

"Вони підігнали евакуатор до стоянки на вул. Шолом-Алейхема, 3, і намагалися завантажити на нього машину. Охоронець стоянки викликав міліцію, і авто відігнали на штрафмайданчик",- розповів Кучеревський. У міліції підтверджують, що такий інцидент був.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ