Ювелірні лавки не дають киянам паркуватися в центрі міста


В центрі Києва на вулиці Городецького простим киянам не дають припаркуватися.

З недавніх пір на Городецького розташувалися кілька ювелірних крамниць, а з часом частину дороги біля них закрили паркувальними стовбчиками.

Як повідомив "Українській правді. Київ" один з водіїв Георгій Корн, простих смертних на парковку не пускають. Прерогативою цієї стоянки в основному користуються дорогі і фешенебельні авто.

"Так, буквально вчора, пробував запаркуватися біля ювелірних крамниць. Але мене, м'яко кажучи, попросили забратися з цієї стоянки. Після того, як я залишив свій автомобіль прямо на проїзній частині, тим самим закриваючи заїзд на "персональній" парковці, мені порадили забрати автомобіль, інакше "його може хтось подряпати", - розповів киянин. 

"Після того, як я почав обурюватися, що проїжджу частину не можна передавати під приватне паркування, мені пояснили, що парковка знаходитися в оренді і принесли договір оренди, що не містив жодних реквізитів, у тому числі не був підписаний", - зазначив співрозмовник.

Фото "елітної" парковки на Городецького

Водночас, зі слів паркувальників Київпарктрансу, що знаходилися поруч, дана парковка не погоджена ні з Украватодором, що відповідає за проїзну частину, ні з ДАІ. Однак, на сьогоднішній день ці органи закривають очі на те, що відбувається.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ