"Кращий дім" доньки Черновецького закриють



фото Дмитра Амідова

Дітище мера Черновецького - КП "Кращий дім", у якому, за словами мера, самотніх киян нагодують ананасами і чорною ікрою, закриють.

Про це газеті "Новая" розповів Олексій Давиденко з депутатської фракції Київради "Республіка Київ".

Як відомо, раніше столичним пенсіонерам, що мають житлоплощу, мерія запропонувала обмін квартир на безбідне проживання в будинку для літніх людей.

Передбачалося, що КП істотно поповнить міськбюджет.

"Його ліквідують, тому що він виявився нікому не потрібним. Його створили під дочку Черновецького, але вона цим не займалася, і усе лягло на плечі керівника управління соцзахисту міста", - розповів Давиденко.

За його словами, у пуща-водицькому санаторії хотіли оселити більш 200 осіб, але живе там 12. Вони не віддали свої квартири, їхні родичі платять за проживання по 2,5 тисячі гривень на місяць. Навіть з ліквідацією КП люди все одно залишаться в санаторії", - сказав він.

"Планувалося забрати в самотніх квартири, здати їх в оренду або продати, але справу цю до розуму не довели", - додав депутат.

А голова комісії Київради з питань охорони здоров'я і соцзахисту Алла Шлапак вважає, що вся справа у відсутності менеджера.

"Кращий дім" планують закрити, але рішення Київради про його ліквідацію немає і поки це питання не виносилося на нашу комісію", - запевнила вона.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ