Різанину на "Лівобережці" влаштував раніше засуджений



Фото "Газеты по-киевки"

Міліція підозрює у різанині на "Лівобережці" раніше засудженого за пограбування і розбої.

Про це пише "Сегодня".

Як відомо, 8 листопада, близько 21.00 озброєний ножем чоловік напав на 40-літнього жителя Броварів Сергія Сальникова, перерізавши йому горло. Сергій Сальників загинув на місці.

Потім убивця завдав поранення випадковому свіду події продавцеві квітів 19-літній Ірині Натолочній.

Міліція вже установила особу убивці. "Це киянин, раніше засуджений за пограбування і розбої. Після звільнення з місць ув'язнення він знаходився під наглядом міліції. Зараз його шукають - посилено патрулюється весь лівий берег. Не виключено, що він причетний до іншого тяжкого злочину - убивства яхтсмена Володимира Єсипенка, вчиненого в той же день вранці у районі Південного вокзалу.

Правда, офіційно в міліції говорять, що ці злочини не пов'язані.

Раніше міліція думала, що різанину на "Лівобережці" влаштував псих, що втік з лікарні.

Тим часом, як пише "Газета по киевки",  

Убивця зачепив Ірині ножем легеню, Ірині Натолочній вже зробили операцію і поки лікування йде нормально. На вид виглядає вона досить бадьоро, як для її стану, жартує з лікарями, але дихає і розмовляє важко, часто кашляє. З легені по трубці виходить рідина.

Ірина з матір'ю приїхали на заробітки з Кіровограду.  Гроші в матері закінчилися після перших двох днів лікування, адже потрібно багато ліків. А в лікарні за прогнозами лікарів дівчина пробуде до двох місяців. Якщо хтось може допомогти Ірині грішми на ліки, дзвоніть її мамі Наталі за номером:  097-602-19-04

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ