Качурову возять на допити з лікарні, а Кухаренка не пускають до вагітної дружини



Фото "Сегодня"

Екс-начальника головкому охорони здоров'я Людмилу Качурову возять на допити і слідчі заходи прямо з лікарні.

Про це пише "Сегодня".

У Качурової проблеми з тиском, їх постійно роблять крапельниці, повідомили у лікарні швидкої допомоги.

Іншому чиновникові мерії, начальникові головкому охорони культурної спадщини КМДА Руслану Кухаренку, Апеляційний суд відмовив у звільненні із СІЗО на підписку про невиїзд.

"Правоохоронці бояться, що Руслан Іванович може сховатися, оскільки йому ніде жити - його будинок 14-г, а будинок 14 - на реконструкції. Але це абсурд, і вони про це знають", - говорить адвокат Руслан Баклан.

Вікторія Кухаренко чекає дитину, але їй відмовляють у зустрічі з чоловіком

 Руслан Кухаренко. фото з сайту КМДА

Як відомо, 19 жовтня співробітники правоохоронних органів вдруге затримали колишнього начальника головного управління охорони здоров'я КМДА Людмилу Качурову.

Проти чиновниці порушено кримінальну справу за статтею 210, частина 2 (порушення законодавства про бюджетну систему України).

Кухаренка затримали у рамках кримінальної справи № 1618,  порушеної щодо за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість).

Досудовим слідством встановлено, що в період 2007-2009 років Кухаренко, працюючи начальником Головного управління охорони культурної спадщини КМДА уклав від імені цього управління з фізичною особою 13 угод і 3 додаткових угоди про надання останньою юридичних послуг щодо представлення інтересів управління в усіх судових інстанціях.  

Також у 2009 році Кухаренком було укладено 2 угоди з іншою фізичною особою про надання останньою юридичних послуг управлінню щодо представлення інтересів в усіх судових інстанціях.  

Про виконані роботи по зазначених вище угодах Кухаренко підписав звіти по розрахунках на загальну суму 640 тисяч 934,5 гривні.

Однак, за повідомленням Київського апеляційного госпсуду у справах № 36/64 і № 38/352 представники Головного управління охорони культурної у судових засіданнях участі не приймали.    

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ