У Києві планують збудувати нову дорогу


До 2012 року від Подільського мостового переходу до проспекту Ватутіна збудують нову дорогу.

Як повідомляє прес-служба КМДА, планується збудувати дорогу від Подільського мостового переходу до проспекту Ватутіна з будівництвом транспортної розв'язки на примиканні в урочищі Горбачиха до мостового переходу.

Це робиться "з метою забезпечення введення в експлуатацію другої черги Подільського мостового переходу через Дніпро (від вулиці Верхній Вал до проспекту Ватутіна)", - йдеться у повідомленні.

Крім того, передбачене будівництво заїзду з вулиці Верхній Вал через Гавань на Подільський мостовий перехід, зазначила прес-служба.

Як повідомили у КМДА, згідно з розпорядженням Київського міського голови Леоніда Черновецького, замовнику будівництва дороги - КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва" доручено розробити та затвердити проект будівництва, а також визначити генеральні проектну та будівельну організації шляхом  конкурсних торгів.

Відповідно до розпорядження, будівництво дороги передбачається включити до Державної цільової програми підготовки та проведення Євро-2012 в частині фінансування у 2010-2012 роках.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ