У Броварах СБУ впіймала хабарника з податкової


Співробітники СБУ в м. Бровари на Київщині  припинили протиправну діяльність керівника одного із підрозділів відділу податкової міліції Броварської ДПА.

Зловживаючи посадовим становищем, 43-річний митар вимагав у директора комерційної структури 6 тисяч доларів США за припинення перевірки його підприємства та повернення вилучених документів, повідомляє прес-центр СБУ.

Підполковника податкової міліції взяли на "гарячому" біля центрального входу до райвідділу, де він по обіді призначив зустріч жертві. Після затримання у зловмисника вилучили речові докази - стодоларові купюри з написом "хабар".

За матеріалами СБУ прокуратурою Київської області порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 368 (одержання хабара у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне становище, або поєднане з вимаганням хабара) Кримінального кодексу.

Затриманому світить позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ