Довгий дає 100 доларів чайових, а Кличко лише 20 гривень



Фото "Сегодня"

Голова Київради Олесь Довгий може залишити офіціантам до 100 доларів чайових.

Про це пише газета "Сегодня", яка поспілкувалася з офіціантами про те, які чайові лишають VIP-гості.

Видання відзначає, що відомі люди ходять у ресторани, де одна вечеря з тарілки супу і свинячого стейка майже дорівнює місячному заробіткові "середнього" киянина. За те, що їх ніхто не бачить під час поглинання їжі, вони готові платити не тільки по рахунку, але і понад норму.

У шикарному ТРК "Арена" у Бессарабському кварталі постійно обідають Віталій Кличко, Олесь Довгий, і кілька разів був мер Леонід Черновецький.

"Найбільш щедрий відвідувач - це Довгий. Він любить тут в обід перекусити, а вечорами зі знайомими курить кальян. Офіціанти ледве не б'ються за те, щоб обслуговувати його столик, адже якщо він замовив кальян на суму більше сотні гривень, то обов'язково розплатиться півтисячною купюрою, а здачу залишить офіціантові на чай. Уявіть, це 350 грн. і більше за раз", - розповіла співробітниця.

Кличко , за словами працівників закладу, "їсть багато, а платить мало". "Кличко, як спортсмен, замовляє калорійну їжу і багато - м'ясо, гарніри, салати, та ще й подвійну порцію. П'є завжди чай, і ніякого алкоголю. Офіціантові залишає не більш 10% від свого рахунка, буває, що і 20 гривень від 200", - розповіли в ресторані.

А мер Леонід Черновецький узагалі в цьому ресторані жодного разу не платив. Заходив у "Арену" він кілька разів у супроводі невідомих чоловіків, що оплачували рахунки. У їжі мер собі при цьому не відмовляв.

Заступник мера Анатолій Голубченко харчується у своєму сімейному закладі (належить його дружині) "Егоїст", де тільки чашечка кава коштує до 120 грн. Їсть усе - від піцци до омарів, а на чай залишає приблизно $50.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ