Попов обіцяє, що кияни більше не ламатимуть взимку ноги


Перший заступник голови КМДА Олександр Попов запевняє, що до початку зими у Києві буде все готово для того, щоб прибирати сніг у дуже стислі терміни та оперативно реагувати на погодні умови.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Попов сказав у вівторок журналістам після демонстрації зразків нової техніки корпорації "Київатодор", яка придбана у рамках підготовки столиці до зими 2010-2011 років.

Та, на запитання, чи може Попов гарантувати, що минулорічні зимові проблеми не повторяться цієї зими, він відповів, що вони точно не повторяться, "тому що минулого року, я вважаю, були суб'єктивні, ну й об'єктивні помилки".

За словами першого заступника голови КМДА, реалізовано цілий комплекс заходів з підготовки до зими.

Перш за все, у столиці буде змінено систему організації роботи з ліквідації наслідків негоди: "Ми плануємо, щоб жодний квадратний метр території у Києві не був безхозний, а був закріплений за тими чи іншими комунальними підприємствами або іншими підприємствами, які будуть відповідати за те, щоб своєчасно прибирати або здійснювати благоустрій".

Попов зауважив, що другим важливим питанням є посилення відповідальності: "Ми будемо чітко розуміти, хто за що відповідає і яка за це буде відповідальність. Ми будемо дуже жорстко ставитись до своєчасної реакції на погодні умови".

І третім вирішеним питанням є виділені з бюджету більше 40 млн. грн. на придбання нової техніки, що використовується для прибирання снігу і боротьби з ожеледицею. Уся ця техніка, підкреслив Попов, уже пройшла випробування або в Україні, або в інших країнах.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ