БЮТ вимагає перевибори Черновецького


БЮТ переконаний, що Верховна Рада повинна призначити перевибори київського мера і міськради.

Про це заявила голова фракції "Блок Юлії Тимошенко" у Київській міській раді Тетяна Меліхова, повідомляє прес-служба фракції.

"Верховна Рада намагається підфарбувати зміни і надати їм пристойного вигляду, оскільки приймаючи Закон 7 вересня поспіхом більшість Парламенту прийняла документ не вчитуючись у ті дурниці, за які голосувала, а тепер змушена їх виправляти", - заявила Меліхова.

"Найкращим вирішенням проблем Києва є проведення виборів повновладного мера, який повинен обиратись, а не призначатись. Також необхідно переобрати Київраду, де більшість Партії Регіонів та Черновецького давно дискредитували себе, а ще провести референдум щодо доцільності існування чи не існування районних рад", - заявила депутат.

"Це потрібно зробити незважаючи на те, що ПР має досвід у фальсифікації виборів. Ця провладна політична сила  однак, як не користувалася, так і не користується популярністю у киян", - переконана Меліхова.

Як відомо, уряд вніс на розгляд Верховної Ради проект Закону "Про внесення змін до Закону "Про столицю України - місто-герой Київ" (щодо порядку створення райрад)", яким народні депутати повинні будуть прийняти норми не враховані минулим документом.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ