Київські об`єкти електроенергетики віддадуть у концесію


Київська міська держадміністрація (КМДА) створила робочу групу щодо вивчення питання передачі в концесію об`єктів електроенергетики і об`єктів у сфері теплопостачання, які входять в комунальну власність територіальної громади міста.

Про це йде мова у розпорядженні КМДА від 28 жовтня 2010 року, повідомляє УНІАН.

До складу робочої групи увійшли заступники голови КМДА, представники профільних управлінь КМДА і директор ДКП "Київжитлотеплокомуненерго", а також за згодою в ній можуть працювати голова правління АК "Київенерго" Едуард Соколовський і голова постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства і паливно-енергетичного комплексу Юрій Бондар (екс-керівник правління Київенергохолдинга). Загалом - 13 чоловік.

Головою робочої групи призначений Олександр Мазурчак.

Як наголошується в розпорядженні, робоча група винна до 8 листопада, підготувати проект рішення про затвердження переліку об`єктів електроенергетики і об`єктів у сфері теплопостачання, які відносяться до комунальної власності, які можуть бути передані в концесію і проект концесійного договору.

Як повідомлялось раніше, 25 жовтня ц.р. перший заступник голови столичної міськдержадміністрації Олександр Попов висловив переконання, що місто найближчим часом повинно переглянути формат співпраці з компаніями "Київенерго" і "Київводоканал".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ