В Києві луснула ще одна бізнес-схема Черновецького


Постійна комісія Київради з питань охорони здоров'я та соціального захисту підтримала ліквідацію КП "Київське муніципальне медичне агентство".

Про це повідомив секретар фракції "Республіка Київ" Олексій Давиденко, інформує прес-служба фракції.

За словами  Давиденка, Київрада ліквідує підприємство, яке було створене у липні 2009 року для організації медичного туризму, але так і не запрацювало.

"Ліквідація муніципального медичного агентства - підтвердження того, що бізнес-ідея Черновецького по зароблянню грошей на лікуванні іноземців не спрацювала. Це комунальне підприємство проіснувало "на папері" більше року, але реально так і не розпочало свою роботу, і не надало жодної послуги жодному іноземцю", - зазначив  Давиденко.

На думку секретаря "Республіки Київ", незважаючи на те, що київські лікарі мають високу кваліфікацію, Київське муніципальне медичне агентство не запрацювало щонайменше через те, що умови перебування у столичних лікарнях "не дотягують" до європейського рівня.

Депутат повідомив, що комісія з питань охорони здоров'я та соціального захисту також підтримала проекти рішень про ліквідацію іще трьох комунальних підприємств: "Фармбуд", госпрозрахункового центру "Медицина" та госпрозрахункового аптечного інформаційного центру "Інфомед".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ