Автобус №108 змінить маршрут руху


У зв'язку з введенням в експлуатацію нової залізничної платформи "Лівий Берег" і нової транспортної розв'язки по вул. Березняківській та вул. Сортувальній, КП "Київпастранс" змінює маршрут автобусу № 108.

Трасу руху автобусного маршруту № 108 буде організовано за схемою: вул. Панельна - ст. м. "Лівобережна" - вул. Окіпної - Русанівська набережна - Дніпровська набережна - вул. Причальна - вул. Сортувальна (заїзд до зупинки "Лівий берег") - вул. Здолбунівська - вул. Тальнівська - вул. Ахматової - вул. Вербицького - вул. Декабристів  -  ст. м. "Харківська". 

При цьому буде збільшено кількість рухомого складу на маршруті для забезпечення інтервалу руху автобусів у 12 хв, повідомляє прес-служба КМДА.

Перевезення пасажирів від ст. м. "Лівобережна" і житлових масивів Березняки та Русанівський до залізничної платформи "Лівий берег"  буде здійснюватись автобусами маршрутів звичайного режиму № 49 (ст. м. "Лівобережна" - залізнична платформа "Лівий берег""), № 87 (ст. м. "Осокорки" - вул. Луначарського) та № 95 (Микільська Слобідка - вул. Березняківська).

Також передбачена організація додаткових зупинок громадського транспорту поблизу зупинки "Лівий берег": на вул. Березняківській для маршрутів №№ 49, 87, 95 та на вул. Шумського для маршруту № 87.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ