Київ вирішив перевірити газове обладнання


Київська міська державна адміністрація доручила власникам житлового фонду та громадських будівель до 1 грудня провести перевірки димових та вентиляційних каналів, а також газового обладнання.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА, повідомляє прес-служба мерії.

Власникам житлофонду доручено також очистити та відремонтувати вентиляційні шахти та, за необхідності, замінити внутрішньобудинкові систем газопостачання та побутові газові прилади.

Згідно з розпорядженням, ВАТ "Київгаз" доручено посилити технічний нагляд за будівництвом та введенням в експлуатацію внутрішньобудинкових газопроводів та газового обладнання житлових будинків.   

Також до 1 грудня "Київгазу" повинне обстежити недіючі газопроводи та устаткування в житлових будинках та закладах соціально-культурної сфери, а до 1 квітня 2011 року забезпечити їх відключення та демонтаж.

Крім того, столична влада доручила "Київгазу", Головному управлінню ЖКГ та райадміністраціям провести пропаганду безпечного користування газом у побуті через ЗМІ, а Головному управлінню освіти та науки провести в навчальних закладах заняття з цієї теми.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ