З програми приватизації майна виключили 300 об'єктів


Київрада виключила з програми приватизації комунального майна Києва на 2007-2010 роки 301 об'єкт.

За відповідне рішення на засіданні міськради 28 жовтня проголосували 103 депутати.

За словами доповідача з питання Олександар Пузанова, кожен із 303 об'єктів, які хочуть виключити з програми приватизації, так чи інакше забезпечує діяльність міста.  

Зокрема, серед об'єктів, які пропонували виключили з програми приватизації є структурні підрозділи МВС, Антимонопольного комітету (Хрещатик, 50), прокуратури Києва (вулиця Шота Руставелі, 38),  Державтоінспекції (вулиця Ярославів вал 18-а), КП "Київський іподром",

КП "Київський метрополітен (деякі об'єкти), об'єкти шляхоексплуатаційних управлінь Дніпровського, Солом'янського, Святошинського, Голосіївського, Дарницького, Шевченківського, Печерського районів, комунальних автотранспортних підприємств, підприємства "Київавтошляхміст", підприємства "Магістраль" тощо.

"Пропонується виключити нежитлові споруди у парках культури та відпочинку які використовуються як громадські вбиральні, нежитловий будинок по вулиці Межигірській 2, де розміщується муніципальний театр опери та балету, театр імені Карпенка-Карого на вулиці Хрещатик 52А, приміщенн, в яких розташовані Головні управлінні КМДА, зокрема, ГУ житлового господарства (вулиця Хмельницького, 3), державний митний комітет(вулиця Жилянська 12), ГУ економіки та інвестицій, з питань внутрішньої політики, преси та інформації (Хрещатик, 44) тощо", - сказав Пузанов.

Водночас, за словами депутата Дениса Москаля, з програми приватизації також виключені приміщення Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг, Київської транспортної прокуратури, Інституту ендокринології та обміну речовин АМН України, санітарно-епідеміологічної станції Шевченківського району, 10 відділень "Укрпошти", 12 відділень "Ощадбанку" тощо.

У ході обговорення питання, два об'єкти було виключено зі списку.

"Програма приватизації закінчується в цьому році. Буде формуватися нова програма приватизації на наступний період", - сказав Москаль.

Водночас Пузанов додав, що формування нової програми приватизації закінчиться упродовж місяця.

"Протягом місяця ми завершимо цю роботу і передамо її (нову програму приватизації) на погодження у комісії Київради. Ми не збираємося робити цю роботу конфіденційною - це буде абсолютно доступно усім. І в мешканців Києва, і в депутатів буде можливість висловити зауваження, і ми їх врахуємо", - сказав Пузанов.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ