Кільчицька знаходиться в Києві. Бо не боїться СБУ


Екс-заступник Черновецького Ірена Кільчицька перебуває в Києві і заперечує будь-який інтерес до її особи з боку правоохоронних органів.

Екс-чиновниця у четвер приїхала до "Української правди" і дала інтерв'ю.

Відповідаючи на питання, з чим було пов'язане її перебування за кордоном у той час, як в Києві змінювалася влада, і чи не переховувалася вона в іншій країні, Кільчицька відповіла:

"Я зникла тому, що було літо, я була зі своїми дітьми на відпочинку в Європі.  Мене не турбувало те, відбувається в Києві, тому що я була звільнена однією з перших, коли ще не знала, як це розвернеться".

Фото "Української правди" 
Водночас вона додала, що постійно знаходиться в столиці з 2 вересня, але правоохоронців під дверима квартири не зустрічала, бо має кілька помешкань.

"Я не спілкувалась з правоохоронцями і не маю бажання з ними спілкуватися. Я проживаю не за однією адресою, в мене є приміський будинок, який я орендую і там буваю з дітьми. Діти  теж в місті знаходяться, вони ходять до школи", - сказала екс-чиновниця.

Вона також висловила впевненість, що не стане предметом інтересу правоохоронців і в майбутньому.

"Я вас запевняю, що ніяких порушень у сфері медицини, де я працювала, немає. При Луценку, який мріяв мене посадити і щодня обіцяв це Тимошенко, мене прослуховували, але не змогли нічого зробити, бо немає порушень", - сказала Кільчицька.

Водночас вона додала, що у правоохоронців незалежно від часу завжди був "якийсь маніакальний інтерес" до її особи.

Як відомо, раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що під дверима квартири Кільчицької позмінно чергує СБУ, але екс-чиновниця нікого не впускає.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ