У мерії кажуть, що до епідемії грипу ще далеко


Рівень захворюваності на грип та інші гострі респіраторні захворювання в Києві нижчий від епідемічного порогу на 25,5%.

Про це повідомили в Головному управлінні охорони здоров'я Києва, повідомляє прес-служба КМДА.

За даними фахівців, за минулий тиждень (з 18 по 24 жовтня), зареєстровано 19 тисяч 393 хворих на грип та інші ГРЗ, що нижче епідемічного порогу на 25,5%.

Усього за минулий тиждень в лікарні Києва з приводу грипу та інших гострих респіраторних захворювань звернулося 7 тисяч 39 дорослих та 12 тисяч 354 дітей.

У Головному управлінні охорони здоров'я Києва зазначили, що оскільки щеплення проти грипу не є обов'язковими, то вакцини Міністерством охорони здоров'я централізовано не закуповується.

Щеплення проводяться за бажанням населення за власні кошти в приватних кабінетах щеплень, дозвіл на функціонування яких надає міська санепідслужба.

Станом на 13 жовтня, за інформацією міської СЕС, дозвіл на проведення щеплення проти отримали 12 лікарень.

Зокрема, клініка "Наш доктор" (вул. Л.Гавро,18 та вул. Срібнокільська,1), ПАТ "Медичний центр "Добробут" (вул. Пимоненко, 10), клініка "Здорова сім'я" (вул. Лютеранська,16), ТзОВ "Клініка Вітацел" (вул. Микольсько-Слобідська,26), ТОВ "Борис" (вул. Червоноармійська, 55-А, пр. Бажана,12-А), ТОВ "Клініка "Медіком" (вул. Кондратюка,8  та пр. Героїв Сталінграду, 12-Г).

Також щеплення від грипу можна зробити в ТОВ "Євролаб" (вул. Солом'янська,11-А), ТОВ "Ваше здоров'я" (вул. Підвисоцького,19), ТОВ "Центр сімейної медицини УЛДЦ" (вул. Микільсько-Слобідська,6-В), ТОВ "Капітал" медичний центр "Оберіг", (вул. Зоологічна, 3), ТОВ "Медична клініка Валерія" (вул. Виборзька, 70А), ПП "Медіан" (вул. Фрунзе, 102).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ