Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4cc80ea96c181/
Українська правда
Київ

Комісія Київради не хоче віддавати іподром Мінагрополітики

27.10.2010  14:36

Комісія Київрада відхилила проект рішення про передачу КП "Київський іподром" до державної власності до сфери управління Міністерства аграрної політики.  

Про це заявив депутат Київради, екс-бютівець Денис Москаль, повідомляє прес-служба депутата.

"Виникає запитання, для чого Міністерству аграрної політики іподром? Невже вони збираються на території іподрому вирощувати овочі чи розводити тварин?", - висловив здивування політик.

Москаль нагадав, що 3 вересня 2010 року постійна комісія Київради з питань власності вже визнала недоцільною передачу КП "Київський іподром" з комунальної до державної власності.

"Головне управління комунальної власності КМДА вже вдруге за останні три місяці звертається до нашої комісії з проханням схвалити передачу Київського іподрому до державної власності. І вдруге отримує відмову", - сказав він.

Москаль додав, що на найближчому пленарному засіданні 28 жовтня Київрада планує виключити КП "Київський іподром" із Програми приватизації комунального майна Києва на 2007-2010 роки.

На думку політика, міська влада мусить раціонально розпоряджатися майном територіальної громади і не передавати будівлі до державної власності безкоштовно.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.