Комісія Київради не хоче віддавати іподром Мінагрополітики


Комісія Київрада відхилила проект рішення про передачу КП "Київський іподром" до державної власності до сфери управління Міністерства аграрної політики.  

Про це заявив депутат Київради, екс-бютівець Денис Москаль, повідомляє прес-служба депутата.

"Виникає запитання, для чого Міністерству аграрної політики іподром? Невже вони збираються на території іподрому вирощувати овочі чи розводити тварин?", - висловив здивування політик.

Москаль нагадав, що 3 вересня 2010 року постійна комісія Київради з питань власності вже визнала недоцільною передачу КП "Київський іподром" з комунальної до державної власності.

"Головне управління комунальної власності КМДА вже вдруге за останні три місяці звертається до нашої комісії з проханням схвалити передачу Київського іподрому до державної власності. І вдруге отримує відмову", - сказав він.

Москаль додав, що на найближчому пленарному засіданні 28 жовтня Київрада планує виключити КП "Київський іподром" із Програми приватизації комунального майна Києва на 2007-2010 роки.

На думку політика, міська влада мусить раціонально розпоряджатися майном територіальної громади і не передавати будівлі до державної власності безкоштовно.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ