Київрада заборонить вносити питання з голосу


Київська міська рада має намір розглянути питання про заборону внесення до порядку денного питань з голосу.

Про це заявила керівник фракції БЮТ Тетяна Меліхова, повідомляє прес-служба Блоку.

"Керівництво КМДА підготувало проект рішення, яким позбавляє депутатів та киян права голосу на пленарних засіданнях Київської міської ради, надаючи таке право виключно чиновникам", - сказала депутат.

За її словами, таким чином у місті продовжується узурпація влади. Мовляв, спочатку замість проведення перевиборів київського міського голови було запроваджене пряме президентське правління, за посередництва Олександра Попова, потім влада відібрала в киян можливість обирати районних депутатів, ліквідувавши райради.

"Сьогодні була спроба зробити третій крок. Не маючи можливості ліквідувати Київраду, провладна команда вирішила позбавити депутатів і громади право під час пленарних засідань вносити невідкладні питання, що турбують киян, до розгляду Київради", - заявила Меліхова.

Депутат запевнила, що БЮТ зробить все можливе, щоб не допустити прийняття цього рішення - включаючи блокування трибуни Київради.

Як відомо, кожної сесії Київради до порядку денного вноситься багато питань з голосу. В основному - це стосується питань про виділення землі у Києві.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ