Депутати Київради запланували роздачу землі


Служба безпеки України й Міністерство внутрішніх справ одержать земельні ділянки в столиці.

Відповідні питання внесені до порядку денного засідання Київради 28 жовтня, пише Лігабізнесінформ.

Зокрема, СБУ планується виділити ділянку для будівництва житла на вул. Онуфрія Трутенка, 3 у Голосіївськом районі Києва.

А МВС має одержати земельну ділянку для обслуговування й експлуатації адміністративного й виробничого будинків і споруджень на вул. Волинській, 26 у Солом'янському районі Києва.

Також для Головного управління МВС у Києві буде відновлений договір оренди земельної ділянки для будівництва багатоповерхових житлових будинків із вбудованими нежитловими приміщеннями й підземними паркінгами на бульварі Перова, 10-12 у Дніпровському районі.

Крім того, посольству Білорусі планують передати земельну ділянку для будівництва, експлуатації й обслуговування будинку посольства на вул. Солом'янській, 17 у Солом'янському районі Києва.

Національний історико-меморіальний заповідник "Биківнянські могили" одержить земельні ділянки для створення музейно-меморіального комплексу й меморіального парку на проспекті Броварському в Дніпровському районі столиці.

А Національному історико-меморіальному заповіднику "Бабин Яр" планують передати земельні ділянки для експлуатації й обслуговування заповідника на вул. Дорогожицькій, вул. Мельникова, 44 і на вул. Олени Теліги в Шевченківському районі Києва.

Також ТОВ "Андріївський Плаза" одержить земельну ділянку на Андріївському узвозі, 10а для будівництва, експлуатації й обслуговування торгово-офісного комплексу із вбудованими  та прибудованими приміщеннями й підземним паркінгом.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ