У Київській адміністрації торгуватимуть м'ясом і ковбасами?


У будівлі Київської міської адміністрації відкриється стіл замовлень з продажу сирого м'яса, м'ясних консервів, ковбасних виробів, а також кіоск з продажу чаїв.

Про це заявив депутат Київради екс-бютівець Олексій Давиденко, коментуючи звернення до Київради Об'єднаного комітету профспілки Київради та КМДА.

"Відтепер у Київраді можна буде придбати не лише свіже м'ясо, ковбасу, консерви, але й запастися  чаями, вирощеними на Шрі-Ланці. І взагалі, для чого надавати дозволи на продаж тільки чаю або ковбаси? Давайте одразу перетворимо Київраду на Центральний гастроном, який уже декілька років не працює у сусідній будівлі", - сказав Давиденко, якого цитує його прес-служба.

Політик висловив переконання, що продукти харчування необхідно продавати у магазинах, а не в адміністративних будівлях, водночас нагадавши, що у будівлі Київради уже продаються не лише м'ясні та ковбасні вироби, а ще й копчена риба та оселедці.

Крім того, Давиденко зазначив, що в КМДА вже якийсь час також обговорюється можливість відкриття в адміністративній будівлі на Хрещатику, 36 ресторану для всіх охочих.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ