Кличко хоче поговорити про затори


Блок Кличка виступає за проведення окремого засідання Київради, присвяченого транспортним проблемам столиці.

Про це заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, повідомляє прес-служба Блоку.

"Ми бачимо, що Київ уже давно займає перше місце у рейтингу найбільш проблемних міст України із транспортної точки зору. Дехто, навіть, починає порівнювати київські "корки" із московськими. Така ситуація є ненормальною та потребує негайної реакції столичної влади. Не можна допустити, аби місто перетворилось на один суцільний затор", - сказав Кличко.

На його думку, керівництво КМДА, депутати Київради зобов'язані найближчим часом детально розглянути цю проблему, заслухати думку фахівців та виробити конкретні пропозиції щодо поліпшення транспортної ситуації в Києві.

"Нам потрібні не лише розмови, а й реальні дії. Кілька років тому було затверджено декілька транспортних програм, які мали змінити ситуацію на краще. Та жодних позитивних зрушень кияни так і не відчули. Нехай люди, відповідальні за реалізацію таких програм, відзвітують про їх виконання та розкажуть куди саме витрачалися кошти", - казав Кличко.

Він додав, що існують серйозні питання стосовно прозорості фінансових потоків, які направлялися останніми роками у транспортну галузь столиці.

"Гроші витрачалися невідомо куди. Як наслідок, Київ досі потерпає від заторів, зате хтось добряче заробив на цьому", - сказав депутат.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ