Качурову знову заарештували



Фото з сайту КМДА
19 жовтня співробітники правоохоронних органів вдруге затримали колишнього начальника головного управління охорони здоров'я КМДА Людмилу Качурову.

Проти чиновниці порушено кримінальну справу за статтею 210, частина 2 (порушення законодавства про бюджетну систему України), пише "Комсомольська правда" з посиланням на прес-службу управління СБУ у Києві, яке займається цією справою.

"19 жовтня 2010 року Печерський районний суд ухвалив рішення утримувати Качурову під вартою два місяці. На цей момент слідство не закінчене", говорять силовики.

З огляду на те, що тепер Качуровій світить 8 років тюрми у слідства з'явилися побоювання, що підозрювана може покинути місто й країну, тому до закінчення слідства її взяло під варту. 

Щоправда, наразі невідомо, чи відправиться екс-чиновниця в СІЗО, оскільки в неї знову почалися проблеми зі здоров'ям.

Як відомо, перший раз Качурову затримали наприкінці липня. Спочатку її утримували в лікарні під вартою, потім на кілька днів перевели в камеру СІЗО.

6 серпня Шевченківський районний суд Києва вирішив звільнити її з-під варти й взяти з жінки підписку про невиїзд.

Як відомо, Качурова підозрюється в зловживанні бюджетними коштами в особливо великих розмірах (1,5 мільйона гривень, які недоодержав з міського бюджету Київський міський центр серця). 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ