Депутати Київради поспішно розпродують землю?



Фото restate.ru
На наступному тижні Київрада має намір розглянути протести прокуратури по скандальних землевідведеннях у Конча-Заспі. Саме тому ділянки на ласій землі швидко виставили на продаж, пише "Сегодня".

Як відомо, опротестувати хочуть більше 60 ділянок по 10 соток, які три роки тому Київрада виділила фірмі "ОСТА-ПЛЮС".

Її приписують екс-голові Державної податкової адміністрації й  одному зі спонсорів БЮТ Сергію Буряку. Тоді говорили, що це підставні люди, через які землю одержав один власник.

Нині, за інформацією видання, усі ці ділянки - на 27 км Столичного шосе або по вулиці Старообухівській - або вже забудовані крутими котеджами, або виставлені на продається по $10-40 тисяч за сотку.

За словами місцевих мешканців, продають коштовну землю самі депутати Київради, навіть без посередників.

Щоб купити шмат землі, достатньо зателефонувати за номером з оголошення на стовпі по Столичносу шосе. "Продавець" приїжджає миттєво, відзначає видання. Варто відзначити, що сотки з виходом до річки Козинки продають по $10 тисяч - аж надто дешево для місця по сусідству з мером Києва Леонідом Черновецький та лідером БЮТ Юлієм Тимошенко.

Крім того, за даними видання, ділянки по вулиці Старообухівській, 3 з буквами "б", "в", "ж", "д", які є в списку протестів прокуратури, забудовані елітними будинками і вже давно належить одному з нинішніх міністрів.  

Як відомо, на минулій сесії Київрада у порядку денному значилися питання про відхилення  протестів прокурора, однак ці їх протсо перенесли на наступну сесію.

Тим часом у прокуратурі налаштовані рішуче - якщо Київрада відхилить протести, прокуратура буде оскаржувати землю в суді й все поверне в держвласність.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ