До Євро-2012 Київ підготує 6 тисяч волонтерів



Фото www.china.org.cn
Столична влада має намір залучити 6 тисяч волонтерів для забезпечення усіх потреб гостей столиці, які приїдуть на Євро-2012.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Очікується, що до Києва приїде близько 200 тисяч уболівальників, відтак на 40 вболівальників буде передбачений 1 волонтер.

У період проведення футбольного чемпіонату добровольці виконуватимуть низку визначених функцій: інформаційну, організаційну, презентаційну та функцію комплексної допомоги.

Зокрема, вони повинні будуть координування взаємодії між вболівальниками, гостями міста і службами, які забезпечують обслуговування чемпіонату, сприяти взаємодії між вболівальниками, зустрічам, реєстрації, поселенню, забезпечення максимально комфортних умов проживання; організовувати дозвілля тощо.

Також добровольці повинні будуть анонсувати виступів танцювальних, хорових, музичних та художніх колективів; розповсюджувати рекламно-презентаційні матеріалів про Україну, історичні місця Києва, екскурсійні маршрути, музеї, театри тощо.

Крім того, згідно з повідомленням прес-служби мерії, одним з основних завдань волонтерів буде обслуговування людей з особливими потребами.

Усі добровольці проходитимуть відповідну підготовку та навчання, зокрема, мовну підготовку та надання першої медичної допомоги.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ