Готелям на Дніпрі відрізають світло



Фото skyscrapercity.com
Транспортна прокуратура знову взялася за ресторани та готелі на Дніпрі. Однак, нині відомство вирішило не демонтувати дебаркадери, а змусити їх піти самостійно, пише "Комсомольська правда".

Так, нині плавучі заклади залишили без електрики. Першою жертвою готель "Перлина Дніпра".

За словами адміністратора "Фараона" Вікторії Медведєвої, працівники "Перлини Дніпра" розповіли, що до них прийшли міліціонери з якимись людьми й, "не пред'являючи ніяких документів", відключили електроенергію.

"Щоб уникнути скандалу із клієнтами, адміністрація готелю переселяє їх у наш готель і "Баккару". Причому в нас є інформація, що відключать і ці два готелі, а також всю набережну. Але адже це скандал! Куди заселяти клієнтів, які на даний момент проживають у плавучих готелях, і тих, хто зарезервував місця? Якщо зараз відрубають світло, нас реально засудять за зрив конференції", - сказала Медведєва. 

Тим часом у "Київенерго" кажуть, що відповідно до постанови транспортної прокуратури, вони зобов'язані припинити електропостачання всіх ресторанів і готелів, розташованих уздовж набережній з першого по чотирнадцятий причал.

Як відомо, з серпня по жовтень із набережної пішли "Муракамі", "River Palace" і дебаркадер, на якому перебували ресторани "Мандарин", "Якіторія", і розважальний центр "Disco Radio Хол".

Адміністрація готелю "Дніпровський" прибрала його самостійно. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ