Азаров вирішив провести експеримент в Києві


Кабінет міністрів прийняв рішення створити єдину інформаційно-аналітичну систему обліку й управління коштами соціальної сфери й впровадити електронну соціальну картку.

Про це йдеться в постанові № 947 від 11 жовтня, оприлюдненій на сайті уряду.

Згідно з текстом документу головним виконавцем та координатором роботи із запровадження електронної соціальної картки визначено Міністерство фінансів.

Міністру фінансів доручено утворити та очолити Міжвідомчу комісію з питань запровадження електронної соцкартки, включивши до її складу представників зацікавлених центральних органів виконавчої влади, Київської міської, Харківської та Чернівецької обласних держадміністрацій.

Також доручено у 2010-2011 роках у Києві, Харківській та Чернівецькій областях провести експеримент із запровадження електронної соцкартки.

Київській міській, Харківській та Чернівецькій обласним держадміністраціям доручено  підготувати розрахунки витрат на проведення зазначеного експерименту та в місячний строк подати їх Мінфіну.

Водночас Міністерство фінансів повинне передбачити у проекті держбюджету на 2011 та наступні роки кошти для створення єдиної інформаційно-аналітичної системи обліку та управління коштами соціальної сфери і запровадження електронної соціальної картки.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ