Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4cb450a3ca9e0/
Українська правда
Київ

"Київгаз" закликає мешканців обережно користуватися газом

12.10.2010  15:12


Фото nnm.ru
Початок опалювального сезону вимагає від киян посиленої уваги до правил безпеки користування газом.

Про це заявив голова правління ВАТ "Київгаз" Сергій Слепкань, повідомляє прес-служба компанії.

"Саме у період початку опалювального сезону, коли споживачі намагаються грітися за допомогою газових плит, традиційно стається найбільше нещасних випадків через недотримання ними правил безпеки користування газом", - сказав він.

Водночас Слепкань наголосив, що компанія своєчасно підготувалася до опалювального сезону і виконала всі необхідні з її боку дії для безпечного і безаварійного газопостачання населення.

Проте для власної безпеки городян "Київгаз" закликає їх бути обачними і не порушувати елементарні правила користування природним газом у побуті.

Зокрема, просять споживачів: не ремонтувати, не встановлювати, не підключати газове обладнання самостійно; не залишати без нагляду ввімкнені газові прилади; не обігрівати приміщення за допомогою газових плит; не допускати дітей до користування газом тощо.

Варто відзначити, що, не зважаючи на обіцянки першого заступника голови КМДА Олександра Попова включити опалення всім киянам 9-10 жовтня, станом на 12 жовтня чимало квартир мешканців ще не обігріваються. Крім того, окремі жителі столиці наразі не мають гарячої води.

Раніше повідомлялося, що у зв'язку з різким похолоданням кияни стали вмикати обігрівачі, через що частина столиці залишилася без світла.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.