"Київгаз" закликає мешканців обережно користуватися газом



Фото nnm.ru
Початок опалювального сезону вимагає від киян посиленої уваги до правил безпеки користування газом.

Про це заявив голова правління ВАТ "Київгаз" Сергій Слепкань, повідомляє прес-служба компанії.

"Саме у період початку опалювального сезону, коли споживачі намагаються грітися за допомогою газових плит, традиційно стається найбільше нещасних випадків через недотримання ними правил безпеки користування газом", - сказав він.

Водночас Слепкань наголосив, що компанія своєчасно підготувалася до опалювального сезону і виконала всі необхідні з її боку дії для безпечного і безаварійного газопостачання населення.

Проте для власної безпеки городян "Київгаз" закликає їх бути обачними і не порушувати елементарні правила користування природним газом у побуті.

Зокрема, просять споживачів: не ремонтувати, не встановлювати, не підключати газове обладнання самостійно; не залишати без нагляду ввімкнені газові прилади; не обігрівати приміщення за допомогою газових плит; не допускати дітей до користування газом тощо.

Варто відзначити, що, не зважаючи на обіцянки першого заступника голови КМДА Олександра Попова включити опалення всім киянам 9-10 жовтня, станом на 12 жовтня чимало квартир мешканців ще не обігріваються. Крім того, окремі жителі столиці наразі не мають гарячої води.

Раніше повідомлялося, що у зв'язку з різким похолоданням кияни стали вмикати обігрівачі, через що частина столиці залишилася без світла.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ